sâmbătă, 3 aprilie 2010

Mesaje de Pasti

E-n somn de salcii un vis de rastignire,si plans de miei si campuri cu verdeata,Hristos sa va aduca caldura si iubire,in noaptea renuntarii la moarte pt viata!!!paste fericit
Paste mielul fericit,oul este inrosit,vinul rece din butoi,iar iubitul iepuroi,sa-ti aduca euroi,fericire , sanatate,mult noroc si spor la toate!! PASTE FERICIT!!

Si daca va fi sa vina Iisus Din ceruri inapoi la noiE semn c-a inviat credintaC-a inviat cei bun in noi PASTE FERICIT!

Un inger blind din cer coboara,Se roaga-n taina,apoi zboara.De-acolo sus el ne trimite:Un zimbet blind,o raza calda,Si 3 cuvinte:Hristos a inviat!
E ziua bucuriei azi si-a gindului curat, nu-i nici un suflet cu necaz, azi nu curg lacrimi pe obraz,caci toata lumea cinta azi: HRISTOS A INVIAT, E VIU CU ADEVARAT!

Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

De pasti cind zorile s-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic cu glas plapind HRISTOS A INVIAT!!!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu